PRENUMERERA PÅ UPPDATERINGAR FRÅN LISAHStoryn om parkeringsfusket fortsätter

Puh, vilken dag! Har kört på i 120 i dag med parkeringsreportaget. Jag har fått jättemånga mejl från er tittare som vittnar om liknande historier. Nyhetsmorgon kommer att köra min nyhet i morgon kl. 09.15 i TV4. I morgon torsdag kommer uppföljningen, det första reportaget sänds 06.30. Sedan ser ni inslaget 7.30, 8.30 och 9.30 – och så kommer det ett längre reportage 18.30. Efter dagens sändningen kunde man chatta med parkeringsvakten och mig. Vi har inte haft någon chatt på TV4Nyheterna Stockholms sajt, men tycker att vi fick till det ganska bra. Här kan du se alla frågor och svar. Om du har tips eller en frågor, kommentera gärna här eller mejla mig på lisah.silfwer@tv4.se, eller DM:a mig på Twitter.

P-bolag%20anklagas%20f%C3%B6r%20P-fusk